Παναθηναϊκός: Μία νίκη στα ντέρμπι της Λεωφόρου, κι αυτή σε κενές εξεδρες!

Ο Γεντβάι γονατισμένος στη Λεωφόρο

bet365

Η απογοητευτική επίδοση του Παναθηναϊκού στα εφετινά εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος του κοστίζει ήδη πολύ ακριβά και αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, παρά τα πολύ ικανοποιητικά εκτός έδρας αποτελέσματά του.

Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός ούτε σήμερα να επουλώσει την εφετινή τεράστια «πληγή» του στα εντός έδρας ντέρμπι, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-1. «Τι πιο σύνηθες» θα μπορούσε να πει κάποιος, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του στο «Απόστολος Νικολαϊδης»! Και ασφαλώς είναι την τελευταία τριετία η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα του Τριφυλλιού, τόσο επί Γιοβάνοβιτς, όσο και επί Τερίμ, παρά το δραματικό και ιστορικό αποκλεισμό του από τον τελικό του Κυπέλλου, χάρη στο γκολ του Λημνιού στο 127' (1-2) και τον καταπληκτικό Ντραγκόφσκι στα πέναλτι.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν οι Πράσινοι σε έξι εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχουν νικήσει μόνο μία φορά. Κι αυτή σε άδειες κερκίδες! Ηταν το εύκολο 2-0 επί του Ολυμπιακού, λίγες μέρες πριν από την απόλυση του Κάρλος Καρβαλιάλ! Κατά τα λοιπά; Ηττα από την ΑΕΚ, ισοφάριση με γκολ του Γερεμέγεφ στο 90' +7' εναντίον του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και έξαλλοι πανηγυρισμοί στο... 127' για το 1-2 του Λημνιού που έστειλε τον ημιτελικό με τον Δικέφαλο του Βορρά στα πέναλτι, ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και ήττα απόψε από τον Δικέφαλο, η οποία ελαχιστοποιεί τις ελπίδες του Τριφυλλιού για τίτλο.

Αντιθέτως, εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες νίκες και μόνο μία ήττα! Το Τριφύλλι ηττήθηκε μόνο στην Τούμπα, στο ματς πρωταθλήματος (2-1 με πολλές απουσίες και αρκετά λάθη πάλι του Φατίχ Τερίμ!). Στο Γ. Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός νίκησε δις (μία στα χαρτιά, μία με το πρόσφατο 3-1), στην OPAP Arena ισοφαρίστηκε στο φινάλε με απίθανο πέναλτι του Ζέκα, νίκησε και τον ΠΑΟΚ με πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου! Καταπληκτική η επίδοσή του συνολικά εφέτος στα εκτός έδρας ντέρμπι, αλλά δεν αρκεί για να είναι πρώτος...

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Πρωτάθλημα


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3


Κύπελλο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-2 (6-5 πεν.)


ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Πρωτάθλημα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3 α. α.

Κύπελλο

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 (5-6 πεν.)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα