Βόλος-Κηφισιά: 2-1 ο Οζέγκοβιτς σε ωραία φάση τρανζίσιον , 3-1 ο Γκαρσία (vid)

Newsroom
gsfsd

bet365

Η Κηφισιά «ξαναμπήκε» στο ματς του Πανθεσσαλικού με τον Βόλο όταν βγήκε στην αντεπίθεση και σκόραρε με τον Οζέγκοβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου με τον Γκαρσία αέρα δύο τερμάτων, δευτερόλεπτα πριν το το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ματς του Πανθεσσαλικού κόντρα στον Βόλο «ξαναμπήκε» η Κηφισιά, όταν στο 33' ο Οζέγκοβιτς μείωσε σε 2-1 για λογαριασμό της.

Τότε οι φιλοξενούμενοι άπλωσαν την επίθεσή τους στο τρανζίσιον, ο Μενέντες έπαιξε για τον Ματέους Σάντος που κουβάλησε την μπάλα, ανέβηκε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» για τον Σέρβο στράικερ που σκόραρε με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγουμένως βρει δις δίχτυα με τους Κόμπα (3') και Γκαρσία (11') και τελικά πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με αέρα δύο τερμάτων, καθώς ο Γκαρσία και πάλι ήταν εκείνος που σκόραρε για λογαριασμό τους στο 45'+2', όταν και πετάχθηκε με προβολή ύστερα από γύρισμα του Λούνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα