Φεράρι: «Οι παίκτες του Αρη μιλάμε μεταξύ μας για το τι θα γίνει αν πάρουμε το Κύπελλο»

Φεράρι: «Οι παίκτες του Αρη μιλάμε μεταξύ μας για το τι θα γίνει αν πάρουμε το Κύπελλο»

Newsroom
ferari

bet365

Ο Φεράρι αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και στις πρόσφατες εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Αρη.

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τον τελικό του Κυπέλλου όπου ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό αλλά και τις πρόσφατες εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, μίλησε ο Φεράρι στη NOVA.

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για τις εκδηλώσεις: «Ηταν καταπληκτικό να βλέπεις όλους τους ανθρώπους εκεί, να είναι χαρούμενοι, να γιορτάζουν! Χαρήκαμε κι εμείς, ήταν μια φανταστική εμπειρία!».

Για τις σκέψεις που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περί κατάκτησης του Κυπέλλου και καινούργιων εορταστικών εκδηλώσεων: «Πράγματι, μιλούσαμε γι’ αυτό με τους συμπαίκτες μου. Τι θα γίνει, αν πάρουμε το Κύπελλο! Πώς θα γιορτάζει η πόλη! Εντάξει, όμως, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και πρέπει πρώτα να δούμε αυτά».

Για το αν βοήθησε την ομάδα η διακοπή: «Πράγματι, μας βοήθησε η διακοπή. Είχαμε πολλά παιχνίδια στη σειρά που προηγήθηκαν και χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα να ξεκουραστούμε και να ανασυγκροτηθούμε. Βοήθησε την ομάδα να συγκεντρωθεί καλύτερα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια, στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα και στους αγώνες των Play Off, στο ξεκίνημα των οποίων είχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη πριν τη διακοπή (σ.σ. κόντρα στον ΠΑΟΚ)».

Για το αν η νίκη που έκαναν οι “κίτρινοι” κόντρα στον ΠΑΟΚ τους έδωσε έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια: «Πάντα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι, είναι κάτι εξαιρετικό. Σίγουρα βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα μας αυτή η νίκη σε αυτό το ντέρμπι, που γνωρίζουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει».

Για τον αγώνα με τη Λαμία που ακολουθεί την Κυριακή (31/3): «Η Λαμία έδειξε στη διάρκεια της σεζόν ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το έδειξε σε όλα τα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους. Επομένως θα είναι λάθος να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι έχοντας κατά νου ότι η Λαμία είναι η πιο αδύναμη ομάδα στα Play Off. Περιμένουμε με σεβασμό τον αντίπαλό μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, για να φτάσουμε στη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα