Η υπέροχη πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες

Η υπέροχη πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες

ΠΑΟΚ Action

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ Action προχωρούν στη μόνιμη εφαρμογή ακουστικής περιγραφής των εντός έδρας αγώνων στο γήπεδο της Τούμπας σε ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχωράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και είναι έτοιμη να υποδεχθεί στην Τούμπα και να παρέχει κάθε είδους υπηρεσίας σε ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οργανωμένη, μόνιμη και συστηματική εφαρμογή του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex στο γήπεδο της Τούμπας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Στόχος μας είναι να μπορούν ο άνθρωποι με οπτική αναπηρία να ζήσουν βιωματικά τους αγώνες όπως τους βιώνουν οι βλέποντες.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους έως 3 ημέρες πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο προσβασιμότητας (ACCESo Responsible) με τους εξής τρόπους:

Η μεθοδολογία “PAOK_ADeC_for_Football” είναι μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα guidelines για την Κοινωνική ευθύνη του διεθνές προτύπου ISO 26000 αποτυπωμένη στην Αgenda 2030, και στους 17 στόχους αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Την ισότιμη ακουστική περιγραφή περιγράφει ο οργανισμός EΧΕDRAMark unit of NKLABS με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία «ΑDeC)))livex», μια «σχολή ολοκληρωμένης σύνθεσης ρεαλισμού και βιώματος στην μεταφορά της πληροφορίας».

Ένα διαρκές, δηλαδή, κοινωνικό αποτύπωμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!»

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα