Άρης: Η έκπληξη στον Κουέστα για τα γενέθλια του και η ομιλία για τον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Άρης: Η έκπληξη στον Κουέστα για τα γενέθλια του και η ομιλία για τον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Newsroom
κουεστα

bet365

Τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Χουλιάν Κουέστα έκαναν οι άνθρωποι του Άρη με τον τερματοφύλακα των «κίτρινων» να... απαντά με ομιλία για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Έκπληξη στον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα 33α του γενέθλια έκαναν οι άνθρωποι του Άρη. Ο φροντιστής των «κίτρινων», Δημήτρης Τσακίρης, ήταν αυτός που ανέλαβε να μεταφέρει την τούρτα έκπληξη στον Ισπανό τερματοφύλακα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Κουέστα αποθεώθηκε από τους πάντες και αφού έσβησε τα κεριά χειροκροτήθηκε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο τερματοφύλακας του Άρη ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και όλους όσοι δουλεύουν για τον Άρη, καθώς στάθηκε στην οικογένεια που έχουν χτίσει στον οργανισμό των «κίτρινων», κλείνοντας με μια ομιλία για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα