Παναθηναϊκός: Στη βάση τους οι περισσότεροι διεθνείς, αύριο οι Σλοβένοι

Παναθηναϊκός: Στη βάση τους οι περισσότεροι διεθνείς, αύριο οι Σλοβένοι

Νίκος Αθανασίου
Γυμναστήριο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο

bet365

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού γύρισαν σήμερα οι Έλληνες διεθνείς ενώ αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να ενσωματωθούν και οι τρεις Σλοβένοι του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» επέστρεψαν οι Έλληνες διεθνείς(Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα) και ο Ακαϊντίν που ακολούθησαν θεραπεία.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, fun game και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις πρέσινγκ και κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς με την εθνική Σλοβενίας Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς που έφτασαν σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα και αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν και πάλι στο «τριφύλλι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα