«Ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα για τον Μεϊτέ», γράφουν στην Πορτογαλία

meite_eurokinisi.

bet365

Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Σουαλιό Μεϊτέ στις τάξεις του, μετά το τέλος του δανεισμού του από την Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο δανεισμού του Σουαλιό Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ έχει ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου. Ο Γάλλος μέσος δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2026 με την Μπενφίκα και για να τον κρατήσουν οι «ασπρόμαυτροι» θα πρέπει να τα βρουν με την ομάδα της Λισαβόνας.

Από το περσινό καλοκαίρι στην Τούμπα γνωρίζουν ότι στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Record ο «Δικέφαλος» θα επιδιώξει να τα βρει με τους Πορτογάλους για την παραμονή του Μεϊτέ στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ΠΑΟΚ έρχεται στη Λισσαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν για να κρατήσουν τον μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισσαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιό Μέϊτέ», σημειώνει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου και προσθέτοντας πως «ο ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα».

Ο Γάλλος μέσος μέχρι τώρα μετράει 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα