Αρης: Η Πλατεία Αριστοτέλους...στις φλόγες (vid)

Αρης: Η Πλατεία Αριστοτέλους...στις φλόγες (vid)

gfd

bet365

Οι φίλοι του Αρη έκαναν τη νύχτα μέρα στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 110 χρόνια ίδρυσης του club και μόλις το ρολόι έδειξε 19:14 επικράτησε... πανικός.

Το δικό τους «πάρτι» έστησαν σήμερα (25/3) στην Πλατεία Αριστοτέλους οι φίλοι του Αρη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Λίγο πριν οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους του club και μόλις το ρολόι έδειξε 19:14 που αντιστοιχεί στο 1914 οπότε οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την πορεία τους στο χρόνο, επικράτησε ένας πανικός.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι του club, η Λεωφόρος Νίκης έκλεισε και πυρσοί/πυροτεχνήματα έδωσαν άλλο τόνο στη βραδιά.
φδδ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα