Άρης: Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια και…λάμψη!

Άρης: Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια και…λάμψη!

Άρης: Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια και…λάμψη!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τα 110α γενέθλια του ΑΡΗ!

Άρης Θεσσαλονίκης ετών…110! Ένας σύλλογος που γεννήθηκε το 1914 και πλέον 110 χρόνια μετά συνεχίζει με στόχο τα…1000! Άλλωστε το λέει και το σύνθημα των φίλων της ομάδας «Και στα 1000 εγώ θα στο τραγουδώ απ’ τον ουρανό»!

Φέτος ο Άρης γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό και οι ιθύνοντες του επέλεξαν να γιορτάσουν αυτά τα γενέθλια με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Αρχικά με την εκδήλωση χθες το βράδυ και εν συνεχεία με τις εκδηλώσεις στην καρδιά της πόλης στην πλατεία ΑΡΗστοτέλους!

Αντιλαμβάνεστε ότι έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές σε εκδηλώσεις της ομάδας, της ΠΑΕ, της ΚΑΕ, του συλλόγου γενικότερα. Αυτό το συναίσθημα, αυτή η ενότητα, αυτή η συγκίνηση που υπήρχε χθες δεν είχε προηγούμενο.

Από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή ο κάθε ένας από όσους βρίσκονταν στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση…έκλαιγε! Ένα συναίσθημα μοναδικό, ένα συναίσθημα με δάκρυα χαράς, αναγνώρισης αξιών και ηθικών αρχών, μνήμης, αλλά και προσμονής για το μέλλον.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα παρόντων, δεν θα υπερθεματίσω με τα ιερά τέρατα του Άρη, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού που βραβεύτηκαν χθες, τις αναφορές σε όσους φύγανε μακριά και μας προσέχουν από εκεί ψηλά. Υπήρξαν και άνθρωποι που συνειδητά ή μη είχαν επιλέξει να βρίσκονται μακριά από τον σύλλογο, αλλά χθες ήταν εκεί παρόντες με τον σύλλογο να αποδεικνύει ότι η αγκαλιά του είναι ανοικτή ακόμα και για τα τέκνα του του που κάποια στιγμή…παραστράτησαν!

aris-eurokinisi

Μία μοναδική σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου καθώς τιμήθηκαν οι τροπαιούχοι του παρελθόντος από τους πρωταγωνιστές του σήμερα.

Με την ψυχή σου γεμάτη περηφάνια λέει ο…ορίτζιναλ ο ένας και μοναδικός ύμνος του Άρη, γιατί για κάθε σύλλογο ένας είναι ο ύμνος και από εκεί και έπειτα υπάρχουν και πολλά τραγούδια που δοξάζουν το όνομα του.

Εγώ θα το…επεκτείνω και θα αναφέρω ότι εκτός από περηφάνια υπάρχει και Λάμψη! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Άρης είναι αρωγός της προσπάθειας των σύγχρονων ηρώων. Των γονιών των παιδιών που δίνουν την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και εδώ θα αναφέρω το ένα εκ των δύο ονομάτων που με τον λόγο τους συγκίνησαν για μία ακόμα φορά. Δημήτρης Σανδάλης ο πρόεδρος της Λάμψης που με μία ομιλία 3 λεπτών ανέδειξε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ που έχουν σύλλογοι όπως ο Άρης για να προσφέρουν τόσα πολλά και τόσο ουσιαστικά.

Για να προσφέρουν ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ, ΖΩΗ! Ο κ. Σανδάλης περιέγραψε το πώς μία προσπάθεια 4-5 γονιών να βοηθήσουν τα παιδιά τους να πολεμήσουν τον καρκίνο με την τοποθέτηση της Λάμψης στην φανέλα του Άρη το 2007 και την αδιάκοπη στήριξη του συλλόγου έφτασε να έχει διαθέσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την θεραπεία και την σωτηρία εκατοντάδων μικρών παιδιών!

Υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά στην κοινωνία από αυτό; Και με την ψυχή μας γεμάτη περηφάνια, αλλά και με…λάμψη στην καρδιά και στο μυαλό γιατί Άρης είσαι!

«Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό»

aris-eurokinisi

Στην διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε η αναφορά για το μοναδικό φαινόμενο ο Άρης να δημιουργεί νέες γενιές οπαδών παρά το γεγονός ότι έχει πάρα πολλά χρόνια να κατακτήσει τρόπαια. Εξήγηση; Ρωτήστε ένα αρειανάκι σήμερα και θα αντιληφθείτε και το γιατί και το πώς! Αυτός φυσικά είναι ο…δύσκολος δρόμος! Αυτόν έχει μάθει να…περπατάει ο Άρης, αλλά ήρθε η ώρα και για τον πιο…εύκολο. Το κύπελλο το ζήτησαν πολλοί από τους παρευρισκόμενους. Από τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου, τους επίσημους… τόσο ξεκάθαρα ακόμα και από τους πολιτικούς, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, βουλευτές μέχρι και τον απλό κόσμο. Απλή η αναφορά από τον προπονητή και τον αρχηγό του Άρη: «Θα πάμε και θα το φέρουμε».

Ο σύλλογος ολόκληρος ζει αυτή την χρονιά για αυτό το κύπελλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει τα πάντα για να το φέρει στον Πύργο τον Λευκό! Γιατί νιώθει και είναι…Άρης νικητής!

ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ…ΠΑΡΩΝ!

alkis

Ο Άρης γιόρτασε τα 110α γενέθλια του με τον τρόπο που αρμόζει σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο και σήμερα οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν από την καρδιά της πόλης στην Αριστοτέλους (να σημειώσω στις αρχές ότι πάρτυ…γενεθλίων θα είναι οπότε μην ακούσουμε για καμιά σύλληψη για πυρσό…) όπου θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά του Άρη Θεσσαλονίκης.

Παραπάνω σας σημείωσα ένα όνομα και το δεύτερο όνομα που θα αναφέρω προφανώς και είναι γνωστό σε όλους μας με την ευχή φυσικά να ήταν διαφορετικός ο λόγος που όλοι μάθαμε τον Άλκη Καμπανό. Ο Άλκης ήταν στην αίθουσα, καθόταν στην θέση του αγκαλιά με τις δύο φανέλες με το όνομά του και τραγουδούσε και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους από εκεί ψηλά. Παρέα με τον πατέρα μου, τον δικό σας πατέρα, την μάνα , τον αδερφό, την αδερφή, τον κολλητό, την κολλητή, τον φίλο, τον συνοπαδό. Και ενώνουν τις ψυχές τους με τις φωνές μας : «Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά και στα 1000 εγώ θα στο τραγουδώ απ’ τον ουρανό»

ΥΓ.1 Ένας τέτοιος σύλλογος μόνο μία τόσο σημαντική μέρα για την Ελλάδα και την Θρησκεία μας θα μπορούσε να έχει γενέθλια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ!

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!