Άρης: Η ιστορία της ομάδας «φιλοξενείται» σε ειδικό χώρο στην Πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια

Άρης: Η ιστορία της ομάδας «φιλοξενείται» σε ειδικό χώρο στην Πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια

ελλαδα

bet365

Ο Άρης συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας και η ομάδα δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου θα φιλοξενήσει κάποια ιστορικά κειμήλια του κλαμπ.

Η 25η Μαρτίου είναι ιδιαίτερη μέρα για τον Άρη καθώς μία μέρα σαν αυτή, ιδρύθηκε ο σύλλογος πίσω στο μακρινό 1914. Έτσι, τη Δεύτερα (25/03), η ομάδα θα γιορτάσει τα 110 χρόνια ζωής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της να δει από κοντά κάποια από τα σημαντικά κειμήλια της ιστορίας της.

ελλάδα

Συγκεκριμένα, ο Άρης τοποθέτησε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου φιλοξενούνται τρόπαιο του συλλόγου αλλά και διάφορα ιστορικά αντικείμενα ενώ η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την ίδια μέρα στις 19:00 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον»

Τέλος να πούμε πως στο σημείο βρέθηκαν κάποιες από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία του Άρη όπως οι Γιάννης Βένος, Ντίνος Κούης, Όλε Σκομποε και Γιώργος Ζηνδρος.

Ο δεύτερος μάλιστα μίλησε για τη συγκεκριμένη εκδήλωση και για την ημέρα των γενεθλίων του κλαμπ. Χαρακτηριστικά είπε: «Χρόνια πολλά στην ομάδα μας. Ο Άρης έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό, στην κοινωνία για αυτό και εμείς που έχουμε υπάρξει αθλητές της ομάδας, είμαστε υπερήφανοι. Για εμένα ο Άρης είναι η οικογένεια μου. Ξεκίνησα και τελείωσα στον Άρη, δεν πήγα σε άλλη ομάδα. Τα συναισθήματα που έχω για τον Άρη είναι πολύ ψηλά. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα, επιτελούς έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο και εμείς. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι αν παίξουμε με τις δυνατότητες που έχουμε και με λίγο τύχη γιατί πάντα χρειάζεται, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε νικητές»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα