ΑΕΚ: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το αερόστατο των 100 χρόνων και το σλόγκαν της γιορτής που θα δώσει ο κόσμος

ΑΕΚ: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το αερόστατο των 100 χρόνων και το σλόγκαν της γιορτής που θα δώσει ο κόσμος

Το σήμα της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο αερόστατο με το σήμα της ομάδας, το οποίο θα εκκινήσει από την Νέα Φιλαδέλφεια και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο σλόγκαν για τη γιορτή της.

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΚ στις 13 Απριλίου θα απογειωθεί από το γήπεδο, από την OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, το αερόστατο της ΑΕΚ, το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα μέσα στο 2024 και «θα είναι το επίκεντρο των εορτασμών των 100 μας χρόνων» - όπως σημειώνουν σχετικά στην Ένωση - στα σημεία που θα προσγειώνεται ανά την Ελλάδα. Παράλληλα όμως η ΑΕΚ ζητά από τον κόσμο να επιλέξει εκείνος το σλόγκαν της γιορτής στέλνοντας τις ιδέες του σε mail.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Φίλοι της ΑΕΚ

Η μέρα των εκατοστών γενεθλίων της ΑΕΚ πλησιάζει. Στις 13 Απριλίου η μεγάλη μας αγάπη, η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως, η ΑΕΚ μας, συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής της. Όλη η φετινή χρονιά είναι χρονιά εορτασμού για τον έναν αιώνα ζωής του συλλόγου μας, αλλά η συγκεκριμένη μέρα θα είναι ξεχωριστή.

Στις 13 Απριλίου θα απογειωθεί από το γήπεδο μας, από την OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, το Αερόστατο της ΑΕΚ, το Αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα μέσα στο 2024 και θα είναι το επίκεντρο των εορτασμών των 100 μας χρόνων στα σημεία που θα προσγειώνεται ανά την Ελλάδα.

Στις 13 Απριλίου μια μεγάλη γιορτή, με πολλές ξεχωριστές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί εκτός κι εντός της ΟPAP Arena. Θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και θα κορυφωθεί αργά το απόγευμα με την απογείωση του αερόστατου μέσα από το γήπεδο. Σκοπεύουμε να είναι και θα είναι, μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους όσοι θα έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν από κοντά.

Αποφασίσαμε το σλόγκαν της γιορτής εκείνης της ημέρας, αλλά και όλων των εορτασμών που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά, να μας το δώσετε εσείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Εσείς που είστε η ΑΕΚ. «100 χρόνια ΑΕΚ... και το ταξίδι συνεχίζεται», «Look up! 100 χρόνια ΑΕΚ... κοιτάμε ψηλά!», «100 χρόνια... πετάμε ψηλά μαζί! 100 χρόνια ΑΕΚ!», είναι μερικές ιδέες που έχουν τεθεί ήδη υπόψη μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά θέλουμε κι άλλες. Τις δικές σας ιδέες. Μπορείτε να μας τις στέλνετε μέχρι την Τετάρτη 27/3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Από αυτές θα επιλεγεί εκείνη που θα είναι το σλόγκαν της γιορτής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια και όλων των εορταστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν.

Και φυσικά θα ανακοινωθεί το όνομα του «νονού» ή της «νονάς» του σλόγκαν και εφόσον το επιθυμεί, θα πετάξει με το αερόστατο της ΑΕΚ! Περιμένουμε τις ιδέες σας!

Aekfc.gr

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα