ΕΠΟ: «Τα δημοσιεύματα για όσα συζητήθηκαν με FIFA, UEFA, Superleague και Βρούτση απέχουν από την πραγματικότητα»

Newsroom
Από τη συνάντηση των διεθνών Ομοσπονδιών με την ΕΠΟ και το αρμόδιο Υπουργείο

bet365

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για το περιεχόμενο της συζήτησης που έγινε με FIFA, UEFA, ΕΠΟ, Superleague και Βρούτση τονίζοντας πως «απέχουν πολύ από την πραγματικότητα».

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ανέφερε πως τα δημοσιεύματα που σχετίζονται σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ της ίδιας και των FIFA, UEFA, Superleague και Βρούτση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, προειδοποιώντας πως αν δεν σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων η στάση της θα αλλάξει. Πάντως ξεκαθάρισε πως λόγω συμφωνίας δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα όσα συζητήθηκαν εκεί.

Η αφορμή φαίνεται να ήταν κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αρνητική στάση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση σχετική με την αλλαγή του νόμου για την Ένωση των Διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δημοσιεύματα που σχετίζονται με τα όσα συζητήθηκαν στην χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ και Super League 1 με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Η ΕΠΟ σεβόμενη τα συμφωνηθέντα δεν πρόκειται προς το παρόν να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συνάντησης αυτής. Αν, ωστόσο, η διασπορά των ψευδών ειδήσεων συνεχιστεί η στάση μας υποχρεωτικά θα διαφοροποιηθεί».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα