Άρης: Ο συγκινημένος Όλε Σκόμποε και το μήνυμα του Νάτσο Γκαρσία

Άρης: Ο συγκινημένος Όλε Σκόμποε και το μήνυμα του Νάτσο Γκαρσία

Newsroom
Ο Σκόμποε

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Όλε Σκόμποε καθώς είναι εκ των επίτιμων καλεσμένων του Άρη ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 110α γενέθλια του συλλόγου.

Ο θρυλικός Δανός ποδοσφαιριστής και από τους καλύτερους ξένους που αγωνίστηκαν στην ομάδα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι… «νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου». Παράλληλα εξέφρασε την ανυπομονησία του να συναντήσει παλιούς συμπαίκτες του αλλά και φίλους της ομάδας με τους οποίους απέκτησε στενή φιλία κατά τα χρόνια παρουσία τους στην ομάδα.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ένας άλλος σημαντικός ξένος ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος ευχήθηκε στον σύλλογο με μήνυμα του. «Γεια σας αγαπητοί φίλοι μου. Είμαι ο Ρόναλντ Νάτσο Γκαρσία. Πρώην παίκτης του αγαπημένου μου Άρη Θεσσαλονίκης. Θέλω να στείλω έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό για τα 110 χρόνια ζωής, με τόση αγάπη γι’ αυτό το μεγάλο club. Στέλνω επίσης πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη. Να περνούν καλά. Ξέρω ότι ο σύλλογος πάει καλά και είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Λοιπόν, εύχομαι πάντα τα καλύτερα ξέρω πόσο το περιμένει ο κόσμος του Άρη. Μακάρι να πάει καλά και να το πάρει, θα ήταν υπέροχο. Θα παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι. Στέλνω χαιρετισμούς στους φίλους μου και σε αυτούς που βρισκόμαστε σε επαφή. Χαιρετίσματα στον Αντώνη, στον Γρηγόρη και σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια μεγάλη αγκαλιά», είπε ο Βολιβιανός άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα