ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχαηλίδης, κοντά στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχαηλίδης, κοντά στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης

bet365

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της Παρασκευής (22/3), ακολουθεί διήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η επιθετική τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (22/3) στη Νέα Μεσημβρία, με τα καλά νέα να έρχονται από την παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο,

Από τους υπόλοιπους τραυματίες ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Έκονγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δούλεψαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/3) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00.

Ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ ένα «βαρύ» πρόγραμμα με διαδοχικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα