Stoiximan Superleague: Οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος σύμφωνα με το CIES, στην κορυφή ο Κωνσταντέλιας

Κωνσταντέλιας

bet365

To Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών «CIES» ανέδειξε τους δέκα ποδοσφιαριστές της Stoiximan Superleague με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Στην κορυφή ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Τους δέκα ακριβότερους ποδοσφαιριστές σε κάθε πρωτάθλημα της Ευρώπης ανέδειξε το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, με βάση την εκτιμώμενη μεταγραφική τους αξίας. Στις λίστες του CIES Football Observatory βρίσκεται και η Stoiximan Superleague, όπου υπάρχει κυριαρχία... ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το CIES στην πρώτη δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικιών, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Το Νο. 1 της λίστας είναι το wonder boy του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Όπως αναφέρει η λίστα ο «Ντέλιας» κοστολογείται με 18 εκατομμύρια ευρώ, 6.5 πάνω από τον δεύτερο Σαντιάνο Έσε, του οποίου η αξία υπολογίζεται στα 12.5 εκατ. ευρώ. Την τριάδα κλείνει ακόμα ένα παιδί των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με μισό εκατομμύριο κάτω από τον διεθνή Αργεντινό χαφ του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται επίσης από τους Ντομινίκ Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Μετά τους Θεσσαλονικείς ακολουθεί ο Ολυμπιακός με τρεις ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός του Έσε στη λίστα βρίσκονται ο δανεικός από την Πόρτο, Νταβίντ Κάρμο και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και τον Ορμπελίν Πινέδα, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Η λίστα του CIES:

cies

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα