ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Μπάμπα και Οζντόεφ που έμειναν στα «πιτς»

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Μπάμπα και Οζντόεφ που έμειναν στα «πιτς»

Οζντόεφ και Μπάμπα έχουν μείνει εκτός προπονήσεων

bet365

Μετά το τετραήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεφαν στο γήπεδο και έπιασαν ξανά δουλειά. Όχι όλοι, καθώς από τις προπονήσεις απουσιάζουν έξι διεθνείς και πέντε τραυματίες.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (19/3) στο γήπεδο, μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εκμεταλλευόμενος την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Off στην Stoiximan Super League, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (31/3), περιμένοντας από την ερχόμενη εβδομάδα την ενσωμάτωση των διεθνών και των τραυματιών.

Η λίστα των τραυματιών μεγάλωσε και σ’ αυτήν πέραν από τα ονόματα των Εκονγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε προστέθηκαν κι αυτά των Ράχμαν Μπάμπα και Μάγκομεντ Οζντόεφ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός προπόνησης, ο πρώτος με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο δεύτερος με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ξεκίνησαν θεραπεία και απομένει να δούμε ποιο θα είναι το διάστημα της απουσίας τους.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Ζόαν Σάστρε ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ έκανε θεραπεία.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι έξι (Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Κοτάρσκι, Τζήμας) διεθνείς του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα