Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Χαρούμενος για τον Ραζβάν, η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή»

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε για την εμπειρία της Τούμπας στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για τον γιο του Ραζβάν.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τα όσα βίωσε στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ όπου βρέθηκε για στηρίξει τον γιο του Ραζβάν.

Ο 78χρονος τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για τον γιο του και την ομάδα του και πως ήθελε πολύ να βρίσκεται μαζί του στην δύσκολη αυτή κατάσταση που είχε περιέλθει η ομάδα.

Αποκάλυψε μάλιστα πως κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι για να συγχαρεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν θέλοντας να απολαύσει μαζί του την στιγμή αυτή, χωρίς να κανείς να τον προσκαλέσει να πάει εκεί.

Τέλος, χαρακτήρισε τρελή την κατάσταση που επικράτησε στην Τούμπα, τόσο για την ατμόσφαιρα όσο και για το παιχνίδι, που ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο, το 2-0 της κροατικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί».

Για το τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ:

«Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια. Δε χρειαζόταν να με προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα