Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά για τους γηπεδούχους με Χουάνπι και Μαυρία (vids)

Newsroom
ελλαδα

bet365

«Κεφάλι» στο σκορ με δύο γκολ διαφορά πήρε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Πανσερραϊκό χάρη στο ωραίο πλασέ του Χουάνπι από κοντά και του εξαιρετικού σουτ του Μαυρία μέσα σε οκτώ λεπτά.

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Πανσερραϊκός και μάλιστα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε διάστημα μόλις οκτώ λεπτών.

Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, ο Μορέιρα έκανε κακό διώξιμο προς τα πίσω, ο Καρέλης μπήκε στην περιοχή, γύρισε εξαιρετικά στον Χουάνπι, ο οποίος έκανε το πλασέ με τη μία και νίκησε τον Χόβαν για το 1-0.

Στο 34', ήταν η σειρά του Ντουάρτε να κλέψει την μπάλα ψηλά, να φύγει στην αντεπίθεση όπου το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Χόβαν, ο Χουάνπι έδωσε ψύχραιμα στον Τορεχόν ο οποίος βρήκε με τη σειρά του τον Μαυρία και εκείνος με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα