Άρης: Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με την Μπότεβ

Άρης: Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με την Μπότεβ

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Άρης και Μπότεβ Πλόβντιβ είχαν προγραμματίσει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» στις 22 του μήνα, τελικώς όμως το παιχνίδι ακυρώθηκε.

Ο αρχικός προγραμματισμός περιλάμβανε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στις 23 Μαρτίου, λόγω όμως της αναμέτρησης της μπασκετικής ομάδας με το Λαύριο αποφασίστηκε η μετάθεσή της. Καθώς στις 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του συλλόγου για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, αρχικά αποφασίστηκε να γίνει το παιχνίδι στις 22 Μαρτίου. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για εργάσιμη μέρα και δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί της βουλγαρικής ομάδας για μια σειρά εκδηλώσεων που επίσης είχαν προγραμματιστεί αποφασίστηκε η ακύρωση του φιλικού αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα