ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα για Λαμία με τις γνωστές απουσίες μεσοεπιθετικά

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα για Λαμία με τις γνωστές απουσίες μεσοεπιθετικά

Δημήτρης Βέργος
Ο Αλμέιδα μιλάει στους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα καλείται να καταλήξει στις επιλογές για την ενδεκάδα του αγώνα με τη Λαμία, με τις απουσίες των Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες να διατηρούνται μεσοεπιθετικά.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στη μάχη των play off την προσεχή Κυριακή με τη Λαμία και το διπλό αποτελεί μονόδρομος προκειμένου η Ένωση να ξεκινήσει νικηφόρα και να διατηρηθεί τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, αλλά και να επωφεληθεί από οποιαδήποτε απώλεια βαθμών που δεδομένα θα υπάρξει στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λαμία, εκεί όπου πριν δύο εβδομάδες οι κιτρινόμαυροι είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης πραγματοποιώντας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Ο «Πελάδο» δούλεψε και στην προπόνηση της Πέμπτης με τις γνωστές απουσίες μεσοεπιθετικά. Με τον Άμραμπατ να ακολουθεί και σήμερα αποφόρτιση και τους Λιβάι Γκαρσία, Φερνάντες και Γκατσίνοβιτς να παραμένουν εκτός, όπως φυσικά και ο Ζίνι που είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους.

Αυτό σημαίνει ότι τη δεδομένη στιγμή ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του με αυτές τις απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιλογή για την αριστερή πλευρά. Αν δηλαδή τοποθετηθεί εκεί ο Πινέδα, κάτι που είχε συμβεί σε διάφορα ματς την περσινή σεζόν -αλλά όχι φέτος μέχρι στιγμής- ή προκύψει κάποια άλλη επιλογή όπως ο Αραούχο ή ο Πισάρο ή ακόμα και ο Πήλιος (τον δοκίμασε ως εξτρέμ την Τετάρτη ο Αλμέιδα στο διπλό με τις ανακατεμένες ομάδες) καθώς ο Ελίασον αυτή τη φορά αναμένεται να ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά.

Ο Πόνσε πρέπει να θεωρείται σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης καθώς έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, ενώ από πίσω του ελλείψει Τσούμπερ που είναι τιμωρημένος μένει να φανεί αν ξεκινήσει ο Μάνταλος ή δούμε τον Λιούμπισιτς σε αυτόν τον ρόλο, ενώ άλλη επιλογή για εκεί είναι ο Αραούχο. Ο Κροάτης χαφ πάντως έχει τη δυνατότητα να παίξει και πίσω από τον επιθετικό.

Ο Λιούμπισιτς όπως και να 'χει αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα καθώς σε περίπτωση που δεν του αλλάξει θέση ο Αλμέιδα, τότε θα τον διατηρήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως δίδυμο με τον Γιόνσον. Από εκεί και πέρα στα μετόπισθεν ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, το δίδυμο των Βίντα και Κάλενς ίσως διατηρηθεί -αν και πλέον είναι διαθέσιμος και ο Μουκουντί- όπως και ο Ρότα δεξιά, ενώ αριστερά είναι πιθανό να επανέλθει ο Πήλιος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα