Stoiximan Super League: Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των play out μετά την έφεση του Βόλου

Βόλος-Κηφισιά

bet365

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Super League, το ακριβές πρόγραμμα των play out θα γίνει γνωστό όταν υπάρξει απόφαση για την έφεση που αφορά το Κηφισιά - Βόλος.

Στο σημερινό συμβούλιο, το οποίο διήρκησε μόλις μισή ώρα καθότι υπήρξε καθολική συμφωνία για όλα τα θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των play out όταν γίνει γνωστή η τύχη της έφεσης για το Κηφισά-Βόλος, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (8/3).

Θυμίζουμε ότι ο Βόλος έχει ασκήσει έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης όπου και έχασε με 3-0 τον αγώνα του με την Κηφισιά, λόγω της ρατσιστικής επίθεσης του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τεττέι.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023» και απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023».

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Ομόφωνα επικυρώθηκε η βαθμολογία κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, για τις θέσεις 1 έως και 6.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την τυπική επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 της βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σε σχέση με τον αγώνα "Κηφισιά-Βόλος", καθώς και για τον τυπικό ορισμό των αγώνων των Stoiximan Super League Playouts.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (ανδρών), αγων. περιόδου 2023 – 24 και το αναλυτικό πρόγραμμα για το σύνολο των αγωνιστικών (1η έως 10η), θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League https://www.slgr.gr/el/

Ομόφωνα εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την πλατφόρμα συλλογής δεδομένων διεθνούς οίκου, προς χρήση στους αναλυτές των τεχνικών επιτελείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία με διεθνή οίκο για την καταγραφή-βιντεοσκόπηση για προπονητικούς σκοπούς (technical filming).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα