ΟΦΗ: Πλήγμα για τους Κρητικούς με τον τραυματισμό του Νέιρα

ΟΦΗ: Πλήγμα για τους Κρητικούς με τον τραυματισμό του Νέιρα

Newsroom
Πλήγμα για τον ΟΦΗ με τον τραυματισμό του Νέιρα

bet365

Σημαντική απώλεια για τον ΟΦΗ με τον Νέιρα, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Μ' ένα δυσάρεστο νέο ξεκίνησε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα των Play Out, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νέιρα, που είχε αποκομίσει τραυματισμό από το ματς με τον Βόλο και δεν μπήκε στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στο υποκνημίδιου του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός επιθετικός μέσος θα απουσιάσει για αρκετό καιρό συνεχίζοντας τις θεραπείες που έχει ήδη ξεκινήσει.

Από κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, φυσικής κατάστασης και αγωνιστικό παιχνίδι. Θεραπεία έκαναν και οι Τοράλ και Σημανταράκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 6/3.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα