Γρηγορίου: «Τόσο κόντρα στον ΟΦΗ όσο και με τον Ατρόμητο μας αδικεί το σκορ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως το σκορ αδικεί την ομάδα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τις ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Ατρόμητος, μπαίνοντας στα play-outs ως ουραγός της βαθμολογίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα, τονίζοντας πως το σκορ αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του.

«Δεν λείπει η διαχείριση στα ματς και χάνουμε το προβάδισμα. Αν δούμε και τα δύο ματς, τόσο απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και σήμερα, μας αδικεί το σκορ. Πρέπει να κάνουμε πάνω από πέντε-έξι ευκαιρίες για να βρούμε γκολ και ο αντίπαλος στην πρώτη ευκαιρία σκοράρει και μετά όλα γίνονται πιο δύσκολα, ειδικά όταν είσαι σε τέτοια βαθμολογική θέση και κάνεις τέτοια προσπάθεια, όπως η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Ο Ατρόμητος δεν είχε ευκαιρίες, πέρα από τις τελευταίες, που είχαμε βγει όλοι μπροστά για να βρούμε γκολ. Ήμασταν αρκετά καλοί, πληρώσαμε μια αδράνεια και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα