Τελευταία αγωνιστική Stoiximan Super League: Τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες

Newsroom
ελλαδα

bet365

Οποιος παίκτης συμπληρώσει απόψε κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στην πρεμιέρα των play-offs και των play-outs. Ολοι οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν με μηδέν κίτρινες τα δύο μίνι-πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν.

Στη σέντρα θα βρεθούν σε περίπου δύο ώρες (19:30) οι 14 ομάδες της Stoiximan Super League, για την τελευταία αγωνιστική της regular season. Η οποία δεν κρίνει κάτι καθώς σε κορυφή και ουρά θα ακολουθήσουν τα play-offs και τα play-outs αντίστοιχα, όμως θα αποτελέσει κριτήριο για το ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι στην πρεμιέρα των μίνι-πρωταθλημάτων που θα ακολουθήσουν.

Οσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών, δηλαδή έχουν δύο, πέντε, οκτώ κτλ και πάρουν κίτρινη στα αποψινά (3/3) ματς αυτόματα θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής στην πρεμιέρα των play-offs ή των play-outs, ανάλογα φυσικά που συμμετέχουν. Δηλαδή οι ομάδες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια τους θα «χάσουν», όπως ισχύει στην κανονική διάρκεια.

Την ίδια στιγμή μηδενίζεται για όλους τους παίκτες το σχετικό κοντέρ και άπαντες ξεκινούν με μηδέν! Αρα αν π.χ. ένας ποδοσφαιριστής έχει δύο κίτρινες και πάρει κάρτα θα λείψει από την 1η αγωνιστική των τουρνουά που ακολουθούν και ύστερα θα μπει «καθαρός» σε αυτά, ενώ αν κάποιος άλλος έχει επίσης δύο και δεν «κιτρινιστεί», θα εισέλθει με «μηδέν κάρτες» στην τελική ευθεία της Stoiximan Super League.

Εννοείται πως όποιος αποβληθεί θα «κουβαλήσει» την τιμωρία του για την πρεμιέρα, εκτός αν είναι παίκτης του Αρη ή του Παναιτωλικού που θα εκτίσει στον επερχόμενο μεταξύ τους δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου που θα γίνει την Τετάρτη (6/3) στη Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα