Κηφισιά: Με τα γνωστά προβλήματα κόντρα στον Παναιτωλικό

tsapan

bet365

Η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Superleague, με τον Κώστα Μπράτσο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Τσάπαν, Σναϊντερλάν, Παπασάββα και Μποτία.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κηφισιάς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague. Ο Κώστας Μπράτσος δεν έχει στη διάθεση του για το κρίσιμο ματς με τους Αγρινιώτες τους γνωστούς τραυματίες Λούκα Τσάπαν, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Αντώνη Παπασάββα και Αλμπέρτο Μποτία.

Από την άλλη στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ενώ είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε εκτός, καθώς είχε νιώσει αδιαθεσία.

H αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Αντρέ Τεϊσέιρα, Nτάριο Τσανάτζια, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτορ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα