ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα του VAR την ώρα του γκολ του Πόνσε

Newsroom
ΑΕΚ-ΠΑΣ

bet365

Πεντάλεπτη διακοπή είχε το VAR στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στο κεντρικό σύστημα στο Μαρούσι και να μην επιτρέπει στους υπεύθυνους να εξετάσουν το τέταρτο γκολ της Ένωσης. Δεν εξέφρασαν παράπονα οι άνθρωποι του ΠΑΣ.

Εντύπωση προκάλεσε η μικρή διακοπή λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ με τον Εζεκιέλ Πόνσε που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 της αναμέτρησης με το οποίο «σφράγισε» τη νίκη της Ένωσης στην «OPAP Arena» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τη διάρκεια της μικρής διακοπής, ο διαιτητής Μαλούτας ενημέρωσε τους ανθρώπους των δύο ομάδων ότι ένα πρόβλημα που είχαν στα κεντρικά του συστήματος στο Μαρούσι δεν έκανε εφικτή την εξέταση της φάσης, κατοχυρώνοντας έτσι το γκολ κανονικά.

Το κεντρικό σύστημα στο Μαρούσι ήταν αυτό που αντιμετώπιζε πρόβλημα για σχεδόν πέντε λεπτά (και όχι το van ή το γήπεδο), ρίχνοντας «μαύρο» στο VAR της «OPAP Arena» από το 78' έως και περίπου το 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι από τη στιγμή που το VAR είχε θέμα ο Μαλούτας ακολούθησε τον κανονισμό και... πήγε με την αρχική απόφαση η οποία ήταν να μετρήσει το γκολ του Πόνσε. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τον πάγκο των φιλοξενούμενων δεν διαμαρτυρήθηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα