Γκαρσία: «Μια αγκαλιά στα άτομα που χάσανε ανθρώπους στα τρένα, μακάρι να έρθει δικαιοσύνη»

Γκαρσία: «Μια αγκαλιά στα άτομα που χάσανε ανθρώπους στα τρένα, μακάρι να έρθει δικαιοσύνη»

garcia

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-2), έστειλε μια μεγάλη αγκαλιά στους ανθρώπους που έχασαν οικείους τους στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-2) δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το αγωνιστικό κομμάτι και έστειλε μια αγκαλιά σε όσους έχασαν ανθρώπους τους στο δυστύχημα των Τεμπών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από εκείνη τη «μαύρη ημέρα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαρσία στην κάμερα της NOVA:

«Ο διαιτητής δεν έκανε λάθος; Το μόνο που θέλω να πω ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Μια αγκαλιά στα άτομα που χάσανε τους ανθρώπους τους στα τρένα. Μακάρι να έρθει δικαιοσύνη. Μια αγκαλιά για όλους».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα