Παναιτωλικός: Το απίστευτο Deja Vu ατυχίας με τον Τορεχόν, κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ καρμπόν στο 72'! (vid)

Newsroom
torejon

bet365

Ο Παναιτωλικός ισοφαρίστηκε από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό το ίδιο λεπτό, 72', με πανομοιότυπο τρόπο, σέντρα σουτ από τα δεξιά, και κόντρα πάνω στον Τορεχόν. 

Το ποδόσφαιρο παίζει.... τερτίπια που δεν φαντάζεται κανείς και στον Παναιτωλικό βίωσαν σε διάστημα λίγων ημερών ένα Deja Vu που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν.

Μέχρι και το 72' των αναμετρήσεών τους με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Αγρίνιο οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή (25/2) και σήμερα (28/2) ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά στο ίδιο χρονικό σημείο με πανομοιότυπο τρόπο - πιο συγκεκριμένα σέντρα σουτ από τα αριστερά τους, κόντρα πάνω στον Τορεχόν και αλλαγή πορείας της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του Τσάβες - δέχθηκαν γκολ, ισοφαρίστηκαν και τελικά έχασαν 3-1 και 2-1 αντίστοιχα!

Κόντρα στον Δικέφαλο ήταν ο Σάστρε που την έκανε από τα δεξιά της ομάδας του και χρίστηκε σκόρερ όταν η μπάλα βρήκε στον Αργεντινό αριστερό μπακ και έγινε 1-1.


Πριν από μερικά λεπτά ήταν η σειρά του Ζέλσον να το επιχειρήσει με την ίδια κατάληξη και μάλιστα στην περίπτωσή του χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον ακραίο οπισθοφύλακα του Παναιτωλικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα