Πανσερραϊκός: Με πέντε απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού

bet365

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί ο Πανσερραϊκός τον ΠΑΟΚ καθώς δεν υπολογίζονται οι Μπετανκόρ, Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου των Σερρών θα παρευρεθούν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μπετανκόρ και οι τιμωρημένοι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανακης, Παπαβασιλείου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα