Άρης: Οι αλλαγές του Μάντζιου και η… Λεωφόρος των ευκαιριών για τους κεντρικούς χαφ

Άρης: Οι αλλαγές του Μάντζιου και η… Λεωφόρος των ευκαιριών για τους κεντρικούς χαφ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Το πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα (28/2, 21:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δεν περιλαμβάνει πολλές αλλαγές αλλά μερικοί από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιστρέψουν στην 11αδα θα πρέπει να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία αγωνιστικής ανάκαμψης.

Το τελευταίο ισχύει περισσότερο για τους κεντρικούς χαφ καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο των εμφανίσεων των δύο βασικών αμυντικών χαφ κι αυτό τον οδήγησε στην απόφαση «μετατροπής» του Φραν Βέλεθ σε «6αρι». Έως και τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η μετατόπιση του Ισπανού στον άξονα ήταν προϊόν ανάγκης ή τακτικής λογικής. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο 54χρονος τεχνικός τον «βάφτισε» αμυντικό χαφ, αλλά μεγαλύτερη αξία είχε το γεγονός ότι δεν άλλαξε το πλάνο του ούτε στον αγώνα με τον Βόλο. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή (25/2) είχε επιλογές. Ο Ζαν Ζουλ είχε προπονηθεί σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού πρώτα χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσει έναν απλό τραυματισμό, ο δε Μπίργκερ Βερστράτε ήταν επίσης διαθέσιμος.

Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει ο Ζαν Ζουλ στην 11αδα έχοντας δίπλα του τον Νέβεν Τζούρασεκ και λίγο πιο μπροστά τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Αυτό προβλέπει τουλάχιστον ένα από τα σχέδια του Άκη Μάντζιου αλλά με την απαίτηση ότι ο Καμερουνέζος θα ανεβάσει αγωνιστικές στροφές. Στην τετράδα της άμυνας, η απουσία του Φαμπιάνο, κατά πάσα πιθανότητα, θα διατηρήσει τον Λίντσεϊ Ροζ δίπλα στον Γιάκουμπ Μπράμπετς ενώ ο Μάρτιν Μοντόγια αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, απέναντι από τον Μόζες Οντουμπάτζο.

Ερωτηματικά υπάρχουν για την επιθετική γραμμή. Καθώς ο Κίκε Σαβέριο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει μεταξύ του Άλβαρο Ζαμόρα και του Μιχάλη Παναγίδη ο οποίος στο τελευταίο διάστημα δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Στη δεξιά πτέρυγα το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και στην κορυφή, δεν είναι τόσο ξεκάθαρο αν θα διατηρηθεί ο Λορέν Μορόν ή θα δοθεί «γεμάτο» παιχνίδι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι τελικές αποφάσεις του Μάντζιου θα κριθούν βάσει του πλάνου διαχείρισης αυτών των τεσσάρων αγώνων (Βόλος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Παναιτωλικός) εντός δέκα ημερών. Προφανώς στην κορυφή της πυραμίδας είναι ο δεύτερος αγώνας του Κυπέλλου με την ομάδα του Αγρινίου και φυσικά η εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα