Παναιτωλικός: Επιστροφή Καρέλη, Μπ. Ντουάρτε, εκτός Χουάνπι, Μλάντεν

Newsroom
karelis_intime

bet365

Οι Καρέλης και Μπ. Ντουάρτε εξέτισαν και υπολογίζονται ξανά στον Παναιτωλικό, που δεν θα έχει όμως τους Χουάνπι, Μλάντεν.

Χωρίς τον Χουάνπι θα υποδεχθεί αύριο (28/2) ο Παναιτωλικός τον Ολυμπιακό, καθώς ο 30χρονος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα νοκ άουτ για διάφορους λόγους είναι και οι Μλάντεν, Μπαλντασάρα, Στεργιάκης, Μπακάκης – ο πρώτος τιμωρημένος, οι άλλοι τραυματίες – σε αντίθεση με τους Καρέλη, Μπρούνο Ντουάρτε που εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Καπίνο, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

φγ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα