Η θέση της COSMOTE TV για την απεργία των δημοσιογράφων

Newsroom
Logo Cosmote TV

bet365

Η Cosmote TV Productions τοποθετήθηκε για την 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ για τους δημοσιογράφους της, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με την 24ωρη απεργία της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου των δημοσιογράφων της COSMOTE TV Productions από την εταιρεία διευκρινίζονται τα εξής:

  • Οι όροι όλων των συμβάσεων των εργαζομένων είναι σύμφωνοι με την εργατική νομοθεσία, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η νομική σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ.
  • Η εταιρεία εξετάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους των συμβάσεων των εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό, έχει προχωρήσει οικειοθελώς σε μισθολογικές αναπροσαρμογές, κάνοντας αυξήσεις στην πλειονότητα των δημοσιογράφων. Σημειώνεται πως ο κατώτατος μικτός μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα €1.000.
  • Οι δημοσιογράφοι της εταιρείας απολαμβάνουν ένα σύνολο παροχών, μεταξύ των οποίων πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ζωής και υγείας, έκτακτα βοηθήματα σε δύσκολες περιόδους και πολιτική ταξιδιών, που είναι πιο συμφέρουσα συγκριτικά με ό,τι προβλέπει ο νόμος.
  • Η εταιρεία είχε γνωστοποιήσει στην ΕΣΗΕΑ την πρόθεσή της να επανεξετάσει τους όρους αμοιβής όσων λαμβάνουν μηνιαίες μικτές αποδοχές κατώτερες των €1.500.
  • Το μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζει στους εργαζόμενους όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Το ωράριο των δημοσιογράφων είναι ευέλικτο, με τις ώρες εργασίας τους να μην ξεπερνούν τις 40 σε εβδομαδιαία βάση. Σε πολλές περιπτώσεις, η εργασία υπολείπεται των 40 ωρών χωρίς περικοπή αποδοχών.
  • Η εταιρεία ήταν και παραμένει ένας από τους ελκυστικότερους εργοδότες στον κλάδο, διασφαλίζοντας ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα