ΠΑΟΚ: Χειρουργείται στη Φινλανδία ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ

ΠΑΟΚ: Χειρουργείται στη Φινλανδία ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Εκόνγκ τραγούδησε μπροστά στους νέους συμπαίκτες του

bet365

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ μπαίνει σήμερα στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει τη θλάση τρίτου βαθμού, με την επέμβαση να γίνεται στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Φινλανδία.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον 31χρονο Νιγηριανό αμυντικό να περνάει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τη θλάση τρίτου βαθμού, που αναμένεται να τον κρατήσει για τους επόμενους μήνες εκτός δράσης και αγώνων.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ έχει ταξιδέψει, ήδη, στη Φινλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα (27/02) η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του από γιατρό της εμπιστοσύνης του και εφόσον όλα πάνε καλά, θα προκύψει και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα να κινηθεί για να διεκδικήσει μια μεγάλη αποζημίωση, θα ενημερωθεί αναλυτικά και ο Ιβάν Σαββίδης για δικαιώματα του συλλόγου για τον τραυματισμό του Έκονγκ σε διοργάνωση εθνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα