Χατζηγιοβάνης: Έκανε ασίστ κόντρα στην Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου (vid)

O Χατζηγιοβάννης πανηγυρίζει

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έδωσε ασίστ για το δεύτερο γκολ της Άνγκαρακουτσου στην ήττα με 2-2 από την Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τέθηκαν αντιμετώποι για την 27η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον δεύτερο, που μπήκε ως αλλαγή στο ματς, να βγαίνει νικητής και τον πρώτο να δίνει ασίστ σ' ένα από τα γκολ της ομάδας του.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερα συναρπαστική εξέλιξη, αφού η Άνκαραγκουτσυ του Τάσου Χατζηγιοβάνη πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπασογκόγκ στο 45' και του Μπεκίρογλου στο 45+4', το οποίο μάλιστα προήλθε από ατομική ενέργεια και ασίστ του Έλληνα εξτρέμ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο προπονητής της Καϊσέρισπορ, Χάρι Βουκάς προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, μία εκ των οποίων ήταν και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος πέρασε στο ματς στην θέση του Αρίφ Κοτσαμάν. Η ομάδα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού αρχικά μείωσε σε 1-2 με τον Ναζόν στο 53ο λεπτό και εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ζανβιέρ. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μανέ στο 90+3' για τους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί πως ο Στέλιος Κίτσιου ήταν εκτός αποστολής για την Άνγκαρακουτσου ελέω τραυματισμού, αλλά και πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποχώρησε από το παιχνίδι στο 66ο λεπτό, με τον Σεφάς να περνάει στην θέση του.

Ο 26χρονος Έλληνας εξτρέμ έχει αγωνιστεί φέτος σε 25 παιχνίδια έχοντας σημειώσει ένα τέρμα και δώσει τέσσερις ασίστ σε 936 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα