Άρης: Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε ξανά την αίτηση αναψηλάφησης του Ρονάλντο Γκιάρο

Άρης: Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε ξανά την αίτηση αναψηλάφησης του Ρονάλντο Γκιάρο

Newsroom
Ο Γκιάρο

bet365

Νέα δικαστική νίκη πέτυχε η ΠΑΕ Αρης απέναντι στη νομική υπηρεσία του Ρονάλντο Γκιάρο καθώς το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης που είχε καταθέσει η πλευρά του Βραζιλιάνου πρώην σέντερ μπακ των «κίτρινων».

Ουσιαστικά επρόκειτο για την 4η φορά που οι δύο πλευρές βρέθηκε αντιμέτωπες σε δικαστικό επίπεδο και μάλιστα με διαφορετικές συνθέσεις των προσώπων του διαιτητικού δικαστηρίου, αλλά η απόφαση ήταν η ίδια. Για την ακρίβεια απορρίφθηκε η εκ νέου αίτηση αναψηλάφησης που κατέθεσε η νομική υπηρεσία του Βραζιλιάνου αναφέροντας ότι… «Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την αίτηση αναψηλάφησης του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ronaldo Guiaro κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και τους πρόσθετους λόγους αυτής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα