Άρης: Στο πλάνο ο Ζαν Ζουλ για τον Βόλο, εξαιρετικά αμφίβολος ο Φαμπιάνο

Άρης: Στο πλάνο ο Ζαν Ζουλ για τον Βόλο, εξαιρετικά αμφίβολος ο Φαμπιάνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Ζουλ

bet365

Η συμμετοχή του Ζαν Ζουλ στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης ενέταξε τον Καμερουνέζο μέσο στο πλάνο του Ακη Μάντζιου για τον αγώνα (26/2, 19:30) με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» σε αντίθεση με τους Φαμπιάνο, Τζούρασεκ.

Ο Καμερουνέζος μέσος προβλέπεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα και το πιθανότερο είναι να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο στο πλαίσιο της ουσιαστικής ένταξής του στην ομάδα. Αντιθέτως, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για τον Νέβεν Τζούρασεκ για τον οποίον η τελική απόφαση θα παρθεί στις επόμενες ημέρες αναλόγως του επιπέδου ανταπόκρισης του Κροάτη μέσου στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Αντιθέτως, ο Φαμπιάνο – ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης – λογικά θα παραμείνει εκτός και αυτή την αγωνιστική ούτως ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπειών και με σκοπό να επιστρέψει στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα