ΠΑΟΚ: Να βγάλει αντίδραση με «οδηγό την Τούμπα» (vid)

ΠΑΟΚ: Να βγάλει αντίδραση με «οδηγό την Τούμπα» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η θύρα 4 στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

bet365

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να βγάλουν αντίδραση για την συνέχεια της σεζόν με οδηγό την συμπεριφορά των φίλων της ομάδας το βράδυ της Κυριακής (18/2) μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ένα κακό βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή για τον Δικέφαλο. Ένα βράδυ που πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω, να βγάλει αντίδραση και την Τετάρτη να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην «επόμενη μέρα» της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό φανερώνει τη διάθεση των «ασπρόμαυρων» να γυρίσουν σελίδα.

Αυτό που έχει προκαλέσει θετική εντύπωση σ’ όλους είναι η αντίδραση και η στάση του κόσμου στο τέλος της αναμέτρησης, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές και να ζητούν απ’ αυτούς την πρόκριση στη Λεωφόρο.

«Η αντίδραση της Τούμπας, οδηγός για τη συνέχεια!» έγραψαν οι «ασπρόμαυροι» στα social media συνοδεύοντας με ένα βίντεο από το φινάλε του αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα