ΑΕΚ - Κηφισιά: Η παρακάμερα με τους έξαλλους πανηγυρισμούς και την επιστροφή του κόσμου στην «OPAP Arena» (vid)

aek_kifisia

bet365

H παρακάμερα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά εστίασε στην επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες και στους έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ένα video διάρκειας λίγο παραπάνω από επτά λεπτά έδωσε το background γύρω από την επικράτηση με σκορ 3-0 κόντρα στην Κηφισιά, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Στο παρακάτω video καταγράφτηκαν οι αντιδράσεις παικτών και πάγκου της Ένωσης με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και οι πανηγυρισμοί στις κερκίδες της «OPAP Arena» με τον κόσμο να επιστρέφει μετά από περίπου 2,5 μήνες στα γήπεδα.

Πριν από σέντρα της αναμέτρησης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βράβευσε τον Αλέκο Παππά (πατέρα του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας και μεταξύ των μεγάλων ευεργετών για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, Πέτρου Παππά), ο οποίος γεννήθηκε το 1924, που αποτελεί τη χρονιά της ίδρυσης της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα