Παναθηναϊκός - Λαμία: Με επτά αλλαγές σε σχέση με την Τούμπα οι «πράσινοι»

Με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε σε «γενναίο» ροτέισον κάνοντας επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας και παρουσιάζοντας εντελώς διαφορετική τετράδα στην άμυνα.

Ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε για ακόμα μία φορά σε σημαντικό ροτέισον θέλοντας να διατηρήσει φρέσκους κάποιους βασικούς παίκτες του ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης (21/02-19:30) με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Τούρκος τεχνικός έκανε επτά αλλαγές διατηρώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τους Ντραγκόφσκι, Ρούμπεν, Μπερνάρντ και Σπόραρ από τον αγώνα της Τούμπας. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Ισπανός αμυντικός μέσος δεν θα έχει έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, αφού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στον θεσμό του Κυπέλλου με την τελευταία που αντίκρισε την περασμένα Τετάρτη κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» και άρα του επιβλήθηκε αυτόματα ποινής μιας αγωνιστικής, όπως γίνεται και στο πρωτάθλημα, μόνο που στο Κύπελλο δεν υπάρχει επιλογή αγώνα και πάει αυτόματα στον επόμενο.

Κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι. Η τετράδα της άμυνας άλλαξε εξ' ολοκλήρου. Στο κέντρο της θα βρεθούν οι Ούγκο και Ακαϊντίν ενώ στα πλάγια οι Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ.

Στο κέντρο διατηρήθηκε ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Βιλένα και πιο μπροστά του τον Μπερνάρντ. Στα άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Βέρμπιτς και Μαντσίνι. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σπόραρ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα