Πανσερραϊκός: Πρόβλημα στατικότητας στο βόρειο πέταλο του γηπέδου, θα μείνει κλειστό

Πανσερραϊκός: Πρόβλημα στατικότητας στο βόρειο πέταλο του γηπέδου, θα μείνει κλειστό

Newsroom
gipedo serres

bet365

Το γηπεδικό πρόβλημα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Πανσερραϊκό, καθώς προέκυψε ζήτημα στατικότητας στο βόρειο πέταλο του «σπιτιού» του.

Νέο πρόβλημα με το γήπεδο του Πανσερραϊκού προέκυψε λίγες ημέρες μετά την άρση του μέτρου της κυβέρνησης για τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια στη Stoiximan Super League. Πρόκειται για ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί τα «λιοντάρια», που ουκ ολίγες φορές έπαιξαν φέτος ως γηπεδούχοι στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/2) από τα μέλη της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων – σε συνάρτηση και με την μελέτη της εταιρίας που πραγματοποίησε τον έλεγχο στατικότητας – αποφασίστηκε να μην δοθεί άδεια για το βόρειο πέταλο, το οποίο σύμφωνα με την μελέτη παρουσιάζει προβλήματα στατικής επάρκειας!

Ετσι επί του παρόντος θα παραμείνει κλειστό.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Κεΐσογλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Καινοτομίας και Νέας Γενιάς Δήμου Σερρών, που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ανέφερε πως η εταιρία που πραγματοποίησε τον έλεγχο στατικής επάρκειας θα αποφανθεί και για τον αριθμό των φιλάθλων που μπορεί να φιλοξενήσουν μαζί οι Θύρες 2,3, 4 όπου αφαιρέθηκε το στέγαστρο, ο οποίος πάντως υπολογίζεται σε 100 με 200 το πολύ.

Λόγω των παραπάνω είναι ορατό το ενδεχόμενο η ομάδα να υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Φεβρουαρίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα