ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μουκουντί, ακολουθούν Άμραμπατ και Φερνάντες, εκτίει με Κηφισιά ο Βίντα

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μουκουντί, ακολουθούν Άμραμπατ και Φερνάντες, εκτίει με Κηφισιά ο Βίντα

Δημήτρης Βέργος
Ο Βίντα με τον Μουκουντί

bet365

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκε ξανά ο Αρόλντ Μουκουντί, ενώ για το ματς με την Κηφισιά οι απουσίες αναφορικά με τους τραυματισμούς αναμένεται να περιοριστούν μόνο στον Νταμιάν Σιμάνσκι. Στο κυριακάτικο παιχνίδι δηλώθηκε να εκτίσει ο Ντομαγκόι Βίντα.

Μετά το ισόπαλο 1-1 στην Τούμπα, ο Ματίας Αλμέιδα είχε δώσει ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς που έρχεται με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η OPAP Arena θα έχει ξανά κόσμο.

Ο Αλμέιδα είδε τον Μουκουντί, ο οποίος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ, να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα την Τρίτη και να τίθεται ξανά στη διάθεσή του. Μάλιστα αν πάνε όλα καλά ο «Πελάδο» μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει και άλλες επιστροφές από τη λίστα των τραυματιών που θα περιορίζεται μόνο στον Σιμάνσκι.

Όπως είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στην Τούμπα ο «Πελάδο» περιμένει και τον Φερνάντες να επιστρέψει έπειτα από τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός, ενώ αναμένει και την επιστροφή του Άμραμπατ από το μυϊκό πρόβλημα που τον είχε αφήσει επίσης εκτός τελευταία.

Πέρα από τον Σιμάνσκι, η άλλη δεδομένη απουσία που θα έχει ο Αλμέιδα για το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι ο Βίντα, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την Κυριακή τις κάρτες που συμπλήρωσε στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ, έχοντας παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου με στόχο να κάνει το 4/4 πριν τα πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά Κηφισιά (εντός), Λαμία (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Άρη (εκτός).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα