Γαλλία: Ταξιδιωτικό πρακτορείο πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Super League! (vid)

the_athens_experience

bet365

Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για παιχνίδια της Super League.

Το... άνοιγμα των γηπέδων στην Ελλάδα θέλει να εκμεταλλευτεί ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία, το οποίο πουλάει πακέτα εμπειρίας για παιχνίδια της Super League.

Πρόκειται για το «The Athens Experience» και το γραφείο διακοπών ονομάζεται «The Fan Kultur», το πρόγραμμά του περιλαμβάνει περιήγηση στα κορυφαία και πιο ιστορικά σημεία της Αθήνας, καθώς και παρουσία σε γήπεδα ομάδων της Super League.

Συγκεκριμένα, ένα από τα πακέτα διακοπών αφορά το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 25 του Φλεβάρη. Η τιμή του είναι στα 309 ευρώ και περιλαμβάνει παραμονή στην Ελλάδα για τέσσερεις ημέρες σε ξενοδοχείο τριών αστέρων με πρωϊνό, το οποίο θα βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία της πρωτεύουσας.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, περιλαμβάνεται ένα εισιτήριο για κάθε άτομο και από μία κάρτα φιλάθλου για όσους βρεθούν στο γήπεδο. Μάλιστα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να δουν επίσης από κοντά τους αγώνες Παναθηναϊκός - Κηφισιά και Ολυμπιακός - Βόλος. Βεβαίως, τα πακέτα αναμένεται να επεκταθούν και στο διάστημα των play offs, εκεί όπου θα υπάρχουν περισσότερα ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ταξιδιωτικού πρακτορείου:

«Μια μοναδική εμπειρία που ξεφεύγει από την πεπατημένη διαμονή στα ελληνικά εδάφη! Μια βουτιά στο αυθεντικό ποδόσφαιρο και μια πόλη γεμάτη ιστορία, χωρισμένη μεταξύ των διαφορετικών συλλόγων της.

Ξέρεις τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ; Μάλλον είσαι λιγότερο εξοικειωμένος με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο που βρίσκονται επίσης στην Αθήνα. Η διαμονή σας θα ανοίξει τις πόρτες στα αθηναϊκά γήπεδα. Ανάμεσα στα πολυσύχναστα «Γ. Καραϊσκάκης», «Απόστολος Νικολαΐδης» και «OPAP Arena» και τις πιο ρουστίκ περιοχές, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη θα απολαύσετε λιγότερο φανταχτερό ποδόσφαιρο αλλά με απίστευτη ατμόσφαιρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα