Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της νίκης των «πρασίνων» (vid)

Newsroom
Παλάσιος γκολ

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού στις Σέρρες με 3-0 και στην παρακάμερα των «πρασίνων» δείτε τους πανηγυρισμούς του «τριφυλλιού» στα γκολ, αλλά και τις εντολές του Φατίχ Τερίμ πριν την έναρξη του ματς.

Πραγματοποιώντας ακόμα μία καλή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού και σε συνδυασμό με το 1-1 της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ανέβηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό με τον Πανσερραϊκό οι «πράσινοι» με την παρακάμερα δείχνουν τους πανηγυρισμούς του πάγκου και στα τρία γκολ, ενώ ξεκινάνε με την προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την ομιλία του Φατίχ Τερίμ στα αποδυτήρια, ενώ στέκεται και το πως ζούσε ο Τούρκος τεχνικός την αναμέτρηση από τον πάγκο και ειδικά το ξέσπασμά του στο γκολ του Παλάσιος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα