Αλμέιδα: «Τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές, με περισσότερες πάσες και κατοχή»

Newsroom
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έμεινε ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας του στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας των παικτών του.

Αναλυτικα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

Για το ότι η ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη για ακόμα ένα μεγάλο ματς, αλλά έχασε τη νίκη στο τέλος: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάθε ομάδα προσπάθησε να παίξει με το δικό της στυλ. Εμείς κάποιες φορές τα καταφέραμε. Αυτή η ισοπαλία ήρθε στο τέλος από στατικές φάσεις. Η ομάδα σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, είχε περισσότερες πάσες, περισσότερη κατοχή, δεν προσπαθούσε να φάει χρόνο, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το τι άλλαξε για να έρθει το 0-1: «Συνεχίσαμε να επιμένουμε με το ίδιο στυλ. Πιστεύω μας έλειψε λίγο περισσότερο να το πιστέψουμε στο πρώτο μέρος. Ξέραμε πως μαρκάρει ο αντίπαλος, και βρήκαμε αυτήν την πάσα. Έπειτα το ματς ήταν ισοδύναμο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα