Ολυμπιακός: Το ελληνικό «διαμάντι» του Μασούρα και η κορυφαία εμφάνιση της ομάδας μετά από πολύ καιρό

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το ελληνικό «διαμάντι» του Μασούρα και η κορυφαία εμφάνιση της ομάδας μετά από πολύ καιρό

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά από μήνες μπόρεσε να ξαναβγάλει τόσο πειστικό αγωνιστικό πρόσωπο, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ σε μία βραδιά που ανήκε στον Μασούρα και στον κόουτς Συλαϊδόπουλο. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Επιτέλους μετά από καιρό είδαμε έναν πραγματικά πολύ καλό Ολυμπιακό. Και είναι πραγματικά κρίμα που αυτό το ματς και μην ήταν ευρωπαϊκό δεν είχε κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου.

Που είδαμε μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που... καθάρισε νωρίς τον αγώνα με τον ΟΦΗ και η οποία δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου. Ένας Ολυμπιακός που ουσιαστικά είχε... κλειδώσει τον αγώνα υπέρ της από το 10ό λεπτό με ένα υπέρ του 2-0. Και με ένα 4-0 που είναι... φτωχό με βάση τις φάσεις του. Θα μπορούσε να είχε βάλει 6 γκολ ή και παραπάνω.

Ένα σύνολο με ορθολογικό σχήμα. Με... τακτοποιημένες θέσεις των παικτών και με ουσία αλλά και με πολύ καλή διαχείριση από τον κόουτς Συλαϊδόπουλο, έναν πρωταγωνιστή των ημερών ελέω της μεγάλης πρόκρισης των Νέων των Πειραιωτών με την Ίντερ. Γενικά σχεδόν όλα πήγαν καλά για τον Ολυμπιακό. Εάν όχι όλα πήγαν τα περισσότερα και με τους Ερυθρόλευκους να έχουν αρκετούς πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση αυτή.

Ο τοπ Μασούρας, η λέξη - κλειδί και η ανάγκη για ανάλογη συνέχεια

Ξεκάθαρα για ακόμα μία αναμέτρηση ο Μασούρας ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός. Γκολ δικό του που το... έφτιαξε ουσιαστικά μόνος του με το κλέψιμό του και συμμετοχή στις 3 από τις 4 φάσεις των τερμάτων της ομάδας του. Πολύ καλό πρόσημο για άλλη μία φορά από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, που εξακολουθεί να προσφέρει με κάθε τρόπο.

Ξέρω, ξέρω... Στα σχόλια από κάτω θα βρεθεί κόσμος που θα γράφει γιατί πάλι στέκεστε στον Μασούρα και δεν είναι έτσι και ούτω το καθεξής. Εμείς γράφουμε αυτό που βλέπουμε και εσείς μπορείτε να κρίνετε και να σχολιάζετε και όλα καλά.

Ο Ολυμπιακός στο μεταξύ βρίσκεται μπροστά στην επικείμενη επισημοποίηση μίας τρίτης αλλαγής προπονητή μέσα στην τρέχουσα περίοδο. Μετά τον Μαρτίνεθ ήταν ο Καρβαλιάλ, κάθησε στον πάγκο για έναν αγώνα ο Συλαϊδόπουλος και τώρα αναλαμβάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία και αξία να μπορέσει να... χτίσει ο Ολυμπιακός ως ομάδα και ως Οργανισμός μία σωστή ισορροπία (όπως πολύ σωστά το έθεσε ο Συλαϊδόπουλος στις δηλώσεις του) αλλά και μία καλή συνέχεια. Είναι φοβερά σπουδαίο το να το καταφέρει αυτό πατώντας πάνω σε αυτό το momentum ενός πολύ καλού και πειστικού αγώνα του μετά από καιρό και καθώς έρχονται οι αγώνες με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ.

Ο πάγκος

Υ.Γ. Επτά Έλληνες ήταν στο επιτελείο του Ολυμπιακού στον πάγκο με τον ΟΦΗ. Δείγμα του τι επιτελείο υπάρχει σε επίπεδο Ακαδημιών και όχι μόνο.

Υ.Γ. 2 Δεν ήταν μόνο μία εβδομάδα με δύο εξαιρετικά κοουτσαρίσματα από τον κόουτς Συλαϊδόπουλο. Έκανε και εξαιρετικές δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εξαιρετικές, καίριες και με επιχειρήματα και σοβαρότητα.

Υ.Γ. 3 Από τα νέα πρόσωπα αναμφίβολα οι Κάρμο και Τσικίνιο κάνουν τη διαφορά. Μεσοεπιθετικά ο «Τσίκι» όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του έφτιαξε και τη φάση με το πιο όμορφο γκολ του αγώνα, με αυτό το... σκάψιμο της μπάλας από τον Φορτούνη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.