ΟΦΗ: Το μετέωρο... βήμα του Μιχάλη Μπούση για το μέλλον του στην ομάδα

ΟΦΗ: Το μετέωρο... βήμα του Μιχάλη Μπούση για το μέλλον του στην ομάδα

ελλαδα

bet365

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον ΟΦΗ μία σειρά ενεργειών από τον Μιχάλη Μπούση στα social media, οι οποίες αποτελούν ένα «μήνυμα» για τις σκέψεις του ισχυρού άνδρα των Κρητικών.

Από το όνειρο στον... εφιάλτη είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ τη φετινή σεζόν. Από τις τρεις νίκες κόντρα σε ισάριθμες ομάδες του Big-5 στην αρχή της σεζόν (Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), σε ένα σερί έντεκα διαδοχικών αγώνων χωρίς τρίποντο και 14 ματς με μόλις μία νίκη (!).

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό και η ήττα στο Ηράκλειο από την Κηφισιά, ήταν η αφορμή για να αντιδράσει ο κόσμος των Κρητικών και να αποδοκιμάσει έξω από το γήπεδο τόσο τους παίκτες όσο και τα διοικητικά στελέχη της ομάδας.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγους, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ένα 24ωρο μετά το συμβάν, προχώρησε σε μία κίνηση που γέμισε με ερωτηματικά του πάντες, καθώς διέγραψε κάθε δημοσίευση που είχε με τον ΟΦΗ από τα social media και ανέβασε ένα story όπου έγραψε: «Ποτέ δεν ξέρεις αληθινά τι έχεις μέχρι να χαθεί».

Στα ίδια βήματα πάτησε και ο γιος του, Δημήτρης που διέγραψε τα πάντα και από τα δικά του social media. Οι συγκεκριμένες κινήσεις δεν έγιναν τυχαία και κρύβουν το δικό τους νόημα.

Ο ισχυρός άντρας του κλαμπ δεν έχει πάρει κάποια τελική απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι στο «τιμόνι» της ομάδας αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη... μέση για το τι θα κάνει με την ΠΑΕ.

Ο Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στην ομάδα εδώ και έξι χρόνια, μέσα στα όποια έχει βάλει αρκετά εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου και έχει βγάλει τον ΟΦΗ από αρκετά δύσκολες καταστάσεις, προσπαθώντας να φτιάξει ένα σύνολο που θα γίνει υπολογίσιμη δύναμη στην Ελλάδα.

Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από τους οπαδούς της ομάδας ήταν ο λόγος που έκαναν τον ίδιο αλλά και τον γιο του να βρίσκονται σε μία κατάσταση σκέψης για το αν θα συνεχίσουν στην προεδρία της ομάδας ή όχι. Τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ωστόσο είναι αλήθεια πως κάνουν σοβαρές σκέψεις για το μέλλον τους στο «τιμόνι» του κλαμπ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα