ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια που εκτίουν την ποινή τους οι Μεϊτέ, Κουλιεράκης και Τόμας

ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια που εκτίουν την ποινή τους οι Μεϊτέ, Κουλιεράκης και Τόμας

Εκτίουν με Πανσερραϊκό οι Μεϊτέ και Κουλιεράκης, με Παναιτωλικό ο Τόμας

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε οι Μεϊτέ και Κουλιεράκης να εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ενώ ο Μπράντον Τόμας θα λείψει από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τον ίδιο λόγο.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δηλαδή οι Μεϊτέ, Κουλιεράκης και Τόμας συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες κι έτσι τους επιβλήθηκε αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους.

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου είχε να επιλέξει ανάμεσα στα παιχνίδια με ΑΕΚ εντός (11/02), Ολυμπιακός εντός (18/02), Παναιτωλικό εκτός (25/02) και Πανσερραϊκό εκτός (28/02).

Όπως ήταν λογικό, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να εκτίσουν οι ποδοσφαιριστές τους στα δύο παιχνίδια μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι. Κάπως έτσι οι Μεϊτέ και Κουλιεράκης δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ενώ ο Μπράντον Τόμας δεν θα παίξει σε κείνο με τον Παναιτωλικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα