Παναθηναϊκός: Οι 3 λόγοι για να αισιοδοξεί

Παναθηναϊκός: Οι 3 λόγοι για να αισιοδοξεί

Νίκος Ρόλλας
Πανηγυρικό παικτών του Παναθηναϊκού

bet365

Μετά την χθεσινή νίκη επι του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός έχει κάθε λόγο να κοιτάζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Το χθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, ήταν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Και δεν μιλάμε για το συνηθισμένο ηθικό και ψυχολογικό κέρδος που δίνουν τα συγκεκριμένα ματς, αλλά για πολλά περισσότερα που κέρδισαν οι «πράσινοι», οι οποίοι μπορεί να απέχουν 3 βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τη συνέχεια...

«Μηδενίζουν» οι απουσίες

Αυτή την εβδομάδα, αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, ο Φατίχ Τερίμ, θα βρεθεί στην πρωτόγνωρη θέση να δει το ιατρικό του δελτίο να έχει τα ονόματα μόνο των Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Οι Παλάσιος και Τσέριν έχουν πλέον επιστρέψει, ο Ιωαννίδης που έμεινε εκτός ντέρμπι προκειμένου να είναι 100% ετοιμος για τη συνέχεια, ενώ οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης μέσα στην εβδομάδα θα μπουν και αυτοί σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, γεμίζοντας το... οπλοστάσιο του Τούρκου τεχνικού.

Βατό πρόγραμμα ως το τέλος

Αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα των ομάδων που είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό, θα διαπιστώσει πως το «τριφύλλι» έχει το πιο βατό πρόγραμμα. Συνολικά στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, έχει 3 εντός έδρας παιχνίδια και 2 εκτός σε Σέρρες και Ηράκλειο, τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα, αλλά αν πας για πρωτάθλημα το 5 Χ 3 αποτελεί μονόδρομο. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ πρέπει να πάει σε Τούμπα και Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Ένωση, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Μαθαίνει ο Τεριμ

Όπως είναι λογικό, ο Φατίχ Τερίμ χρειάστηκε χρόνο για να μάθει τους παίκτες του, τους αντιπάλους, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής πραγματικότητας. Πλέον ο Τούρκος τεχνικός έμαθε και δείχνει να διαχειρίζεται καλύτερα τόσο το έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεσή του, όσο και τους αγώνες. Κάτι που φυσικά ισχύει και για τους παίκτες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις του προπονητη τους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα