ΠΑΟΚ: Ο Ατρόμητος σε πρώτο πλάνο, νοκ άουτ ξανά ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ο Ατρόμητος σε πρώτο πλάνο, νοκ άουτ ξανά ο Βιεϊρίνια

Ο Γιόνι Οτο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το πρωί του Σαββάτου (3/2) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα ενόψει της νέας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (04.02, 20:30) με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να πάρει ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (02.02) ξεκίνησε με rondo και παιχνίδια κατοχής, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στον τομέα της επιθετικής τακτικής.

Ο Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος του προπονήθηκε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια .

Το Σάββατο (03.02) o Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα