Stoiximan Super League: Ματς «εξάποντο» το Βόλος - Παναιτωλικός, στις Σέρρες δοκιμάζεται ο Άρης

Newsroom
Παναιτωλικός - Βόλος

bet365

Με τις αναμετρήσεις Βόλος - Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός - Άρης ανοίγει το Σάββατο το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Βόλος - Παναιτωλικός

Στις 17:30 στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα ματς - εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά τόσο η Κηφισιά όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα απέχουν λίγους βαθμούς.

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ υπολογίζει τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Ντε Καμπς και Ποπέσκου. Εκτός είναι ο Σιέλης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ νοκ-άουτ παραμένουν οι Τάχατος και Σιαμπάνης. Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστις, Αλχο, Μύγας, Ασλανίδης, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραϊτης και Γκαρσία.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Φρεντ Ντουάρτε, ενώ και ο Καπίνο έμεινε εκτός αποστολής. Τραυματίας παραμένει ο Μπαλντασάρα και επίσης δεν είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός είναι και οι νεοαποκτηθέντες Ταμπίντζε και Μπαμπόκ. Η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Πανσερραϊκός - Άρης

Στις 19:30 στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Άρη με τα «λιοντάρια» να έχουν μαζέψει τελευταία πολύτιμους βαθμούς που τους έδωσαν απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις, τη στιγμή που ο Άρης επανήλθε στα τρίποντα την περασμένη αγωνιστική με την Κηφισιά παραμένοντας σταθερά στην 5η θέση.

Ο Πανσερραϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μορέιρα, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει. Τραυματίας είναι ο Χατζηστραβός, ενώ ο Διαμαντής είχε χάσει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων και ήταν αμφίβολος. Ο Θυμιάνης, που είχε μείνει εκτός λόγω ξεκούρασης από το ματς Κυπέλλου, αναμένεται να επανέλθει.

Η απόφαση για τον αποκλεισμό του Μανού Γκαρθία δεν προκάλεσε έκπληξη καθώς ο Άκης Μάντζιος την προανήγγειλε μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου λέγοντας ότι ο Ισπανός ήδη έχει αγωνιστεί περισσότερο απ’ ότι προέβλεπε το αρχικό πλάνο και στάθηκε στην ανάγκη ξεκούρασής του. Φαμπιάνο και Ζουλ δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και οι απουσίες τους ήταν εξίσου αναμενόμενες. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ματαρίτα, Καρλσον οι οποίοι δεν υπολογίζονται όπως επίσης και οι Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός. Αντιθέτως, έπειτα από αρκετό καιρό ο Ρουπ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων» όπως και ο Πάρντο. Επίσης, ο Τζούισον Μπένετ είναι στους «εκλεκτούς» του έμπειρου τεχνικού. Συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο, Ρουπ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Φετφατζίδης και Δεληζήσης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Σάββατο 3/2

Βόλος - Παναιτωλικός (17:30) CosmoteSport 1
Πανσερραϊκός - Άρης (19:30) NovaSports Prime

Κυριακή 4/2

ΟΦΗ - Κηφισιά (16:00) CosmoteSport 2
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (17:30) CosmoteSport 1
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (17:30) NovaSports Prime
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (20:30) NovaSports Prime
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21:00) CosmoteSport 1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα